17 Mayıs 2013 Cuma

Sadece Şükrettim

Dün Regaip Kandiliydi. Allah böyle günlerde bütün duaları  kabul eder. Dün gece yatmadan ben de dua edecektim. Allah'tan dilediklerim vardı. Kendi içimde saklı... O sırada sen uyandın. Tekrar yatırdım yanına uzandım. Ve bir anda senin o gül yüzünü gördüm. İpek gib isaçlarını, kardan beyaz tenini, anlamlı çatılmış kaşlarını ve her zamanki gibi uyurken parmaklarımı okşayışını. Düşündüm, ben Allah'tan bundan daha güzel daha mükemmel ne isteyebilirim ki. Yüce Allah'ım zaten benim hayal dahi edemeyeceğim iki güzellik vermiş. Biri yanımda en masumane şekilde uyuyor. Diğerinin yan odadan nefes alışını duyuyorum. Bunlardan daha mükemmel ne isteyebilirim ki. İsteklerimin sizin yanınızda ne kadar önemsiz kaldığını düşündüm.
Gözlerimde yaşlar sadece şükrettim bebeğim... SEN ve AĞBİN için şükrettim...
Sabah bana sarılıp öyle içten "Anne seni çok seviyorum, sen benim birtanemsin" dedin ya işte bu herşeye bedel..

2 yorum:

  1. Canım dünya nın en tatlı meleklerine sahibiz ve onların ışığı,enerjisi evin bereketi,güzelliği,canlılığı..Allah güzel bir gelecek yazsın hepsine...
    sevgiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın bahar. amin en büyük dileğim gelecekte mutlu olmaları. onların ve tüm çocukların.her ne kadar ülkenin gidişatı beni umutsuzluğa itse de.

      Sil