12 Nisan 2013 Cuma

Hayatımızda yeni bir dönem başlıyor...

Merhaba

Nedendir bilmem. Ne zamandır yazmak gelmedi içimden. Kaç kere başladım ama bitiremedim yazılarımı. Okuduğum kitapları, seyrettiğim filmleri yazmak gelmedi içimden. Ya da yeni başladığım ve iki arada bir derede olsa yapmaya çalıştığım ahşap ve cam boyama hobimi.
Küçük Kar Tanem Martın 7'sinde iki yaşında kocaman bir kız oldun. Artık daha özgür davranan, bize "bunu da nereden öğrendi" dedirtecek kadar daha fazla kelime haznesi olan,  küçük bir su damlası kadar saf temiz iki yaşında bir kız. Hızla büyüyorsun. iki aydır kreşe yarım gün gidiyorsun. Başlardaki huysuzluklar kalmadı. Ama bu orda da mutlu olmandan mı yoksa artık bu durumu kabullendiğinden mi bilmiyorum. Bunu düşünmek bana acı veriyor. Öğretmenler çok uyumlu ve mutlu bir çocuk olduğunu söylüyorlar. Doğru olduğunu biliyorum ama yine de beni tam rahatlatmıyor.
Pazartesi tam gün gitmeye başlayacaksın. Ben de işe. 3 yıl aradan sonra işe başlıycam. Bugün seni aldıktan sonra uyurken birden içim bir tuhaf oldu. Sana sımsıkı sarıldım ve gözlerim hiç beklemediğim anda doldu. Sanki bize özel o anlar (Allah korusun) bitiyor gibi. Bunun için yani işe başlamak can attığımı sanıyordum. Oysa biliyorum ki şu son iki yıl hayatımın en huzurlu yıllarıydı. Zaman zaman rayından çıksa da tren... Meleğim senin bana ne kadar ihtiyacın var bilmiyorum ama sen benim için su ve hava kadar gereklisin. Seni çok seviyorum... Hayat bizi hiç ayırmasın...

9 yorum:

  1. kızımla izinde olduğum geçirdiğim anlara gittim bu tatlı yazıyla
    o anlar gerçekten tarifsiz ve özel
    ancak onların daha güzel bir gelecekte koşmaları için annelerin bir şekilde işe başlaması ve sancılı dönemi yaşaması gerekiyor
    zor ancak güzel yüzlüm buna da alışacaktır annesi
    sen mutlu ol ki o da öyle olsun
    öpüyorum sizi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler
      yine iç rahatlatıcı ve umut verici bir yorumda bulunmuşsun. Biz ne yaparsak yapalım yaşam kendi devinimde akıyor galiba. bize sadece durup izlemek kalıyor bazen. sevgiler..

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, evet annelik zor ayrılmak, başkalarına emanet etmek ve ardından iyi mi yapıyrum diye düşünmek :D Ama hepsi geçiyor bitiyor bir de bakmışsın o kreşine alışmış, sen işine devam ediyorsun...


    Allah herşeyin hayılısını ve güzelini sanip etsin arkadşaım :D

    Bu arada blogumdaki yorumuna şöyle cevap vereyim :D O aradaki yani birleşim yerini yok eden hobi marketlerde de bulunan stickerdır. Genelde ahşap boyamacılar kullanır., uamrım yardımcı olmuşumdur.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanıtınız için Teşekkürler. umarım bulabilirim ankara'da o stikerdan. bloğunuzu ilgiyle takip etmeye devam edicem bende fırsat bulursam kendi yaptığım birkaç parçayı bloğumda paylaşıcam. Yorumlarınızı bekliyorum.

      Sil
    2. Sen demi Ankaradasın, ne güzel tesadüf. Ben sana alırım malzemecimden sorun değil. Ayrıca Suluhan daki Ümit Ticaret, İpekci Cemal ve Şık düğmede var bu stickerlardan. Sana yardımcı da olurum, hatta sevinirim.

      Sevgiler arkadaşım :D

      Sil
    3. Şık düğmeyi yeni keşfettim. Ordan alırım artık. Özel bir ismi var mı?
      Ayrıca hobi dünyasına yeni adım atmış biri olarak sicak ilginiz için teşekkürler. Bir de bir şey soracaktım yeni fark ettim Özel kesim harf dışında farklı kesimler de yapıyor musunuz? Kuş, vs.

      Sil
    4. Bunlara sadece altın ya da gümüş sticker desen verirler kartanem :D

      Biz ahşapta istenilen modeli istenilen ebatta kesim yapıyoruz arkadaşım...

      Sevgiyle kal...

      Sil
  4. kıyamam ki yeni döneminiz hayırlı olsun ayrıca bölesi onun için daha iyi olacaktır kii.
    :)

    YanıtlaSil